Els alcaldes signen el conveni per la piscina coberta

El empadronats dels pobles veïns gaudiran dels mateixos avantatges, preus i promocions que els cassanencs

Política

Després de la trobada al complex esportiu del passat 21 de gener, els alcaldes de vuit pobles veïns han signat avui al migdia el conveni de col·laboració amb piscina coberta. El text engloba altres acords en diverses activitats culturals que es portin a terme en aquests municipis al llarg dels propers anys. 


Els màxims representants dels ajuntaments de Llagostera, Fornells, Quart, Llambilles, Caldes, Riudellots, Cruïlles i Sant Andreu Salou s'han reunit avui a la sala de plens del consitori cassanenc amb Enric Bagué. L'objectiu de la trobada era signar el conveni de col·laboració de les instal·lacions de la piscina coberta. 

L'acord principal que recull aquest escrit és que els empadronats d'aquest pobles veïns gaudeixin de les mateixes prestacions que els vilatants del nostre municipi.

Bagué ha assegurat que "les principals avantatges són el preu de matrícula i l'oferta de promocions, que fins ara només els gaudien els empadronats a Cassà i ara també ho podran fer els pobles veïns". L'alcalde diu que l'objectiu de l'acord és "ampliar les possibilitats" i la "massa social" de la piscina. 

Enric Bagué ha aclarit que aquest conveni permet que "en diferents activitats culturals que aquests pobles adherits organitzin, els cassanencs també gaudiran de les mateixes prestacions, preus i avantatges que la gent del poble organitzador". 

La piscina supera els 800 socis
En declaracions a aquest mitjà, el batlle de Cassà ha valorat "positivament" els primers mesos de gestió pública de les instal·lacions de la piscina coberta ja que "s'han superat les expectatives i sembla que el dèficit no ens escanyarà tant com ens pensàvem".

L'objectiu de l'Ajuntament era reduir aquest dèficit i augmentar el nombre de socis, i sembla que de moment el camí traçat "dóna els seus fruits". L'alcalde recorda que "quants més socis tingui la instal·lació, més promocions i millors preus es podran oferir". 

Comentaris

Cassanenc-A-Politic Cassà
4.

Cassanenc fart i tip: clar que som tontos!! però no et preocupis que tenim un alcalde i un equip de govern de superdotats)). Jo de tu estaria mooolt tranquil )) jajajajaja :-D

Cassanenc fart i tip
3.

Evidentment aquest conveni també reflecteix com a mesura de solidaritat dels altres municipis, que pagaran el mateix IBI que nosaltres, que ens repartirem el radar (i les multes), que ompliran els seus carrers i places de zones blaves, que pagaran les escombraries al mateix preu, etc...etc. Oi que si?? I és que a Cassà NO SOM TONTOS!!!! O si?

poc seny cassa
2.

Això si que està be, els Cassanencs ens endeutem i els nostres veïns en miren amb cara de dir : aquests son rucs.....dons si! ho som!!! I ara barra lliure que anem sobrats!!!!

Cassanenc fart i tip
1.

Fantàstic! Ara ja només queda obligar a la dissolució de totes les entitats cassanenques perquè s'integrin com a socis de la bassa d'ànecs aquesta... Futbolaquatic, teatresubmarí i escacs xops.

Ah! i està molt bé que els no-cassanencs gaudeixin dels avantatges que significa que els del poble els hi paguem el bany, collonut!

Entitats, associacions, gent que organitza activitats a Cassà; aquest any ens ho hem rebentat tot en la piscina coberta i no tenim ni temps, ni calers ni ganes per res més. Plegueu!!!

Comenta aquest article